1235-Poulisse_winkel_slider.jpg

Projecten

Project: Stoof

Poulisse mocht voor dit project een ontwerpvoorstel doen. Ons advies werd uitgevoerd door het toepassen van kamerhoge gordijnen, rolgordijnen, een sfeervol behang, strak schilderwerk en een warm vloerkleed. Alles bij elkaar, een mooi geheel en sfeervolle ruimtes.

Rolgordijnen

De stijlvolle, praktische rolgordijnen die zijn toegepast, passen in bijna ieder interieur en zijn geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Door het toepassen van rolgordijnen in dit project is er een mooie afscheiding gecreëerd tussen buiten en binnen.

Vloerkleed & behang

De semi transparante stof van het toegepaste gordijn past perfect bij de rolgordijnen, het vloerkleed en het gebruikte behang. De toegepaste kleuren in dit ontwerp zorgen voor een mooi en zacht kleurenpallet.

Project: Leeuwesteijn

Bij dit project mocht Poulisse zorgen voor raambekleding en behang.

Gordijnen

Of u nu de voorkeur geeft aan veel licht of juist aan een optimale verduistering, in ons assortiment vindt u alle denkbare structuren, transparantieniveaus, kleuren en dessins. Onze gordijnen worden gekenmerkt door het gebruik van mooie stoffen in tijdloze kleuren en schitterende dessins. Dit inbetween gordijn heeft een subtiel glittertje wat zorgt voor een mooie uitstraling. De stof is aan de onderkant afgewerkt met een loodveter waardoor het gordijn nog mooier komt de hangen.

Behang

Door het toepassen van het Extrinct Animals behang wordt er in deze keuken iets bijzonders neergezet. De betoverende diepte brengt afwisselende texturen en glanseffecten met zich mee. Steeds weerspiegelen de kleuren en zachte reliëfs de vachten en pluimages van de dieren.