1235-Poulisse_winkel_slider.jpg

Ons team

Van links naar rechts: Carien, Rietje, Thamara & Dorianne

Van links naar rechts: Carien, Rietje, Thamara & Dorianne

Over Carien

Onze verfspecialist, weet als geen ander welke verf het meest geschikt is voor je huis Of zou je graag de voor- en nadelen van een soort verf op een rijtje willen hebben? Carien voorziet je graag van een passend advies. Haar passie en ambacht ligt bij de lijstenmakerij, zij maakt hier de meest mooie creaties.

Over Rietje

De passie voor interieur zit Rietje in het bloed. Deze duizendpoot weet zich binnen elke stijl raad; met als uitgangspunt de juiste balans door middel van kleur, materialen en vormen. Rietje helpt je graag met de realisatie van een praktische en stijlvol huis.

Over Thamara

Thamara begrijpt als geen ander dat het creëren van een perfect interieur een persoonlijk proces is. Daarom voelt ze niet alleen feilloos aan wat de huidige trends binnen de branche zijn, maar ook waar haar klanten behoefte aan hebben. Zo kun je bij interieurstyliste Thamara terecht met de meest uiteenlopende vragen over interieuradvies en kleuradvies. Zij pakt allerlei projecten aan, van klein tot groot. Ben je toe aan nieuwe woon- of projectinrichting? Vraag Thamara om stijladvies.

Over Dorianne

Deze creatieve dame weet zich binnen elke stijl raad; de passie voor interieur zit in het bloed. Of je je interieur graag een industrièˆle uitstraling wilt geven of juist wilt voorzien van een landelijke gloed Doriannne weet hoe je je huis weer gezellig, bijzonder en eigen maakt: kortom een thuis.